Ubytování ve městě Iturmendi

Město Iturmendi se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Iturmendi nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Iturmendi

Apartamentos Herri Ondo
Apartamentos Herri Ondo

9,3 / 10 (29 hodnocení)

Apartamentos Herri Ondo se nachází v Iturmendi, 46 km od Pamplonské katedrály, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. V kuchyni je lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a kávovar. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Pamplona je to od Apartamentos Herri Ondo 51 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Nemesio
Casa Rural Nemesio

9 / 10 (33 hodnocení)

Casa Rural Nemesio se nachází v údolí Sakana v obci Iturmendi a nabízí 2 ložnice, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Má zeleninovou zahradu a kuřata. Apartmány mají výhled do zahrady, posezení, pračku a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Za příplatek je k dispozici plně vybavená kuchyň. K dispozici je myčka, mikrovlnná trouba, lednice, sporák a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a jízdě na koni. nedalekou stezku Robles Centenarios. Casa Rural Nemesio stojí 50 km od města Vitoria.