Ubytování ve městě Jayena

Město Jayena se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jayena nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jayena

Hospedería La Almijara
Hospedería La Almijara

8 / 10 (50 hodnocení)

Nabízí terasu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Hospedería La Almijara se nachází v Jayeně, 43 km od vědeckého parku Granada a 45 km od muzea San Juan de Dios. Ubytování je vzdálené asi 45 km od třídy Paseo de los Tristes, 46 km od baziliky San Juan de Dios a 46 km od vlakového nádraží Granada. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 45 km od granadské katedrály. Pokoje mají šatní skříň. Hospedería La Almijara má pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizací a v některých případech také s terasou. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hospedería La Almijara podává denně à la carte a kontinentální snídani. Penzion stojí 46 km od Alhambry a Generalife a 47 km od vyhlídky San Nicolas. Hospedería La Almijara stojí 34 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Cortijo Alquería de Pera
Cortijo Alquería de Pera

Cortijo Alquería de Pera se nachází v Jayeně, 33 km od vědeckého parku Granada a 35 km od muzea San Juan de Dios. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. Tato farma se nachází 35 km od granadské katedrály a třídy Paseo de los Tristes. Farma má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování je vzdálené 35 km od baziliky San Juan de Dios a 36 km od vlakového nádraží Granada. Cortijo Alquería de Pera leží 23 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.