Ubytování ve městě Jedula

Město Jedula se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jedula nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jedula

Casa iluminada en pueblo tranquilo
Casa iluminada en pueblo tranquilo

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Casa iluminada en pueblo trano se nachází 13 km od golfového rezortu Montecastillo a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento apartmán s bezplatným Wi-Fi je vzdálený 12 km od okruhu Circuito de Jerez a 20 km od zahrad Arcos. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 20 km od divadla Villamarta a 22 km od katedrály Jerez. Na letiště Jerez je to 21 km.

El Encuentro
El Encuentro

8,9 / 10 (124 hodnocení)

El Encuentro se nachází v Jedule a nabízí restauraci, bar a výhled na město. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. El Encuentro stojí 15 km od golfového rezortu Montecastillo a 14 km od okruhu Circuito de Jerez. Na letiště Jerez je to 22 km.

Pensión Montero
Pensión Montero

8,8 / 10 (111 hodnocení)

Pensión Montero se nachází v Jedule, 13 km od golfového rezortu Montecastillo, a nabízí zahradu, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi. Hotel stojí 12 km od Circuito de Jerez, 20 km od divadla Villamarta a 21 km od zahrad Arcos. Výhled směřuje na hory. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Pensión Montero má pokoje s klimatizací a TV s plochou obrazovkou. Ubytování je vzdálené 22 km od katedrály Jerez a 49 km od vlakového nádraží San Severiano. Pensión Montero stojí 21 km od letiště Jerez a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.