Ubytování ve městě Jimena

Město Jimena se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jimena nabízíme 29 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jimena

Casa Nidra
Casa Nidra

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Nidra se nachází v letovisku Jimena de la Frontera a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nachází se 30 km od golfového hřiště La Duquesa a nabízí venkovní bazén a bezplatné parkování. Tento prázdninový dům má výhled na hory a bazén, 3 ložnice a terasu. K dispozici je také dobře vybavená kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a fénem. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od golfového hřiště San Roque a 41 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 45 km.

Casa Romántica con Sauna privada Eternal Rural
Casa Romántica con Sauna privada Eternal Rural

9,7 / 10 (24 hodnocení)

Casa Romántica con Sauna privada Eternal Rural se nachází ve městě Jimena de la Frontera, 40 km od golfového hřiště La Duquesa a 33 km od golfového hřiště San Roque, a nabízí klimatizaci. Nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Wellness centrum zahrnuje saunu a hammam. Casa Romántica con Sauna privada Eternal Rural stojí 50 km od golfového hřiště Estepona. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 48 km.

Casa Canava
Casa Canava

9,5 / 10 (71 hodnocení)

Casa Canava se nachází v Jimeně, 39 km od vlakového nádraží Jaén a 40 km od katedrály Jaén, a nabízí klimatizované ubytování s výhledem na hory a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled na město, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar a rychlovarná konvice. Casa Canava má terasu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Museo Provincial de Jaén je vzdálené 40 km. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 113 km.

Holistic Hotel Rancho Los Lobos
Holistic Hotel Rancho Los Lobos

9,5 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Holistic Hotel Rancho Los Lobos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Holistic Hotel Rancho Los Lobos se nachází v Jimeně de la Frontera, 36 km od golfového hřiště La Duquesa Golf, a nabízí ubytování s bezplatnými jízdními koly, bezplatným soukromým parkovištěm, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí restauraci, terasu a saunu. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a úschovna zavazadel. Všechny pokoje v hotelu mají terasu. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a fénem. Holistic Hotel Rancho Los Lobos poskytuje ubytování v pokojích s klimatizací a bezpečnostní schránkou. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, à la carte nebo kontinentální snídaně. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Personál recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne informace o okolí. Holistic Hotel Rancho Los Lobos stojí 29 km od golfového hřiště San Roque a 46 km od golfového hřiště Estepona. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 44 km.

Camino del Castillo
Camino del Castillo

9,5 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Camino del Castillo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Camino del Castillo se nachází v historickém centru města Jimena de la Frontera, na okraji parku Los Alcornocales. Tento okouzlující dům se otevírá na krásnou terasu s výhledem na hory. Camino del Castillo má tradiční andaluský design, trámové stropy a hliněné podlahy. V horním patře je obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou a kuchyň s mikrovlnnou troubou, troubou, kávovarem, lednicí a elektrickým sporákem. Wi-Fi je k dispozici zdarma. Dům je světlý a má okna s výhledem na pohoří Sierra de Crestellina. Krásná terasa je obklopena ovocnými stromy. Z domu vede chodník k maurskému a římskému hradu Jimena a ruinám. Algeciras a pobřeží jsou vzdálené 45 minut jízdy.

CASA PABLO PICASSO 9
CASA PABLO PICASSO 9

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Pokoj s terasou a výhledem na hory. CASA PABLO PICASSO 9 se nachází ve městě Jimena de la Frontera, 37 km od golfového hřiště La Duquesa. Ubytování je vzdálené 47 km od golfového hřiště Estepona, 47 km od katedrály Nejsvětější Trojice a 48 km od katedrály sv. Marie korunované. Hotel je nekuřácký a leží 30 km od golfového hřiště San Roque. Všechny pokoje v penzionu mají klimatizaci, psací stůl, balkon s výhledem na město, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Vybrané pokoje mají kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Nechybí ani lednice. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a jízdní kola si lze půjčit přímo na místě. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 45 km.

Casa Rural El Zaguán
Casa Rural El Zaguán

9,3 / 10 (49 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Zaguán máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Zaguán se nachází na krásném místě v letovisku Jimena de la Frontera, vedle parku Los Alcornocales, a nabízí soukromou terasu s výhledem na hory. Tento bílý dům nabízí bezplatné Wi-Fi, rustikální zařízení a salonek s krbem. Dům si zachovává původní prvky, jako jsou odhalené kamenné zdi a trámové stropy. V prostorném obývacím pokoji je také pohovka a satelitní TV. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, lednicí, toustovačem, kávovarem a elektrickým sporákem. K dispozici je také jídelní kout a terasa. Nachází se v historické čtvrti Jimena de La Frontera, pouhých 400 metrů od hradu maurského a římského původu. Nachází se v oblasti Campo de Gibraltar, hodinu jízdy od Algeciras a Ronda. Estepona a nejbližší pláže jsou vzdálené asi 50 km.

Casa Dolores
Casa Dolores

9,2 / 10 (66 hodnocení)

Casa Dolores se nachází asi 37 km od golfového hřiště La Duquesa a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na hory. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od golfového hřiště San Roque a 47 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdáleno 46 km.

Unique Village House
Unique Village House

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Unique Village House se nachází v Jimeně de la Frontera, 40 km od golfového hřiště La Duquesa a 33 km od golfového hřiště San Roque. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na hory. Některé apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, pračku, kávovar a kuchyň. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 50 km od golfového hřiště Estepona a katedrály Nejsvětější Trojice. Unique Village House stojí 48 km od mezinárodního letiště Gibraltar.

La casa del piano - Beautiful 18th century house with courtyard & pool
La casa del piano - Beautiful 18th century house with courtyard & pool

9,2 / 10 (6 hodnocení)

La casa del piano - Beautiful 18. století house with court & pool se nachází ve městě Jimena de la Frontera, pouhých 40 km od golfového hřiště La Duquesa, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také soukromý bazén. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 33 km od golfového hřiště San Roque a 50 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 48 km.

EL CUARTO LA GITANA
EL CUARTO LA GITANA

9,1 / 10 (44 hodnocení)

V ubytování EL CUARTO LA GITANA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. EL CUARTO LA GITANA se nachází v Jimeně de la Frontera, 40 km od golfového hřiště La Duquesa a 33 km od golfového hřiště San Roque, a nabízí výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a tenisu. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 50 km od golfového hřiště Estepona a katedrály Nejsvětější Trojice. EL CUARTO LA GITANA stojí 48 km od mezinárodního letiště Gibraltar.

Luz y Sol
Luz y Sol

9 / 10 (4 hodnocení)

Luz y Sol se nachází v Jimeně de la Frontera a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento apartmán se nachází v budově z roku 1965, 39 km od golfového hřiště La Duquesa a 33 km od golfového hřiště San Roque. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 50 km od golfového hřiště Estepona a katedrály Nejsvětější Trojice. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdáleno 48 km.

La Casita De Ana
La Casita De Ana

8,8 / 10 (51 hodnocení)

La Casita De Ana se nachází v letovisku Jimena de la Frontera, 40 km od golfového hřiště La Duquesa, a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a turistické informace. Ke katedrále Nejsvětější Trojice je to 50 km. Venkovský dům má 2 ložnice a balkon s výhledem na hory. Tento venkovský dům má terasu s výhledem na město, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Venkovský dům stojí 33 km od golfového hřiště San Roque a 50 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdáleno 48 km.

Casa Henrietta
Casa Henrietta

8,7 / 10 (322 hodnocení)

Casa Henrietta se nachází ve zrekonstruovaném domě známém dříve jako dům doktora Dona Juana Marina a nabízí elegantní ubytování s výhledem do krajiny. Casa Henrietta má pokoje zařízené v elegantním rustikálním stylu s dlážděnými podlahami, světle vymalovanými stěnami a starožitným nábytkem. Všechny mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, TV a Wi-Fi. Máme střešní terasu s 360 stupňovým výhledem, kde najdete malý samoobslužný bar, kde je čaj a káva zdarma. Náš bar-restaurace otevírá pro akce po celý rok, kde jsme stále aktualizovat na sociálních médiích. V našem domě máme také obchod s uměním a řemeslem. Letiště Gibraltar a Costa del Na pláže Sol dojedete autem asi za 50 minut. Na místě je k dispozici parkoviště pro motocykly a jízdní kola.

Casa Rural Doña Catalina
Casa Rural Doña Catalina

8,5 / 10 (29 hodnocení)

Casa Rural Doña Catalina se nachází v Jimeně de la Frontera a nabízí výhled na hory a zahradu. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Casa Rural Doña Catalina stojí 40 km od golfového hřiště La Duquesa a 33 km od golfového hřiště San Roque. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 48 km.

La Hacienda de Don Luis
La Hacienda de Don Luis

8,4 / 10 (56 hodnocení)

V ubytování La Hacienda de Don Luis máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se na venkově, 1 km od města Jimena de la Frontera, La Hacienda de Don Luis nabízí apartmány s výhledem na hory. Nabízí bezplatné Wi-Fi. Všechny klimatizované apartmány jsou jednoduše zařízené v rustikálním stylu. K dispozici je posezení s rozkládací pohovkou a TV a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí a varnou deskou. V jídelně hotelu Don Luis se podává kontinentální snídaně. Obchody, bary a restaurace najdete v nedaleké vesnici Los Angeles. Okolí je ideální pro pěší turistiku, jízdu na koni a cyklistiku. Costa del Sol, San Roque a La Línea de la Concepción jsou vzdálené 30 minut jízdy autem. Marbella a Estepona jsou méně než 80 km daleko. Do Cádizu dojedete autem za 90 minut.

El estudio - beautiful apartment in historic old town
El estudio - beautiful apartment in historic old town

8,4 / 10 (20 hodnocení)

El estudio - beautiful apartment in historical old town se nachází v Jimeně de la Frontera, 40 km od golfového hřiště La Duquesa a 33 km od golfového hřiště San Roque. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 50 km od golfového hřiště Estepona a katedrály Nejsvětější Trojice. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 48 km.

Preciosa casa de pueblo con vistas y patio
Preciosa casa de pueblo con vistas y patio

8,3 / 10 (29 hodnocení)

Preciosa casa de pueblo con vistas y patio s výhledem na hory nabízí ubytování se zahradou a terasou, asi 39 km od golfového hřiště La Duquesa. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od golfového hřiště San Roque a 49 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 47 km.

Casa Ana
Casa Ana

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa Ana se nachází v Jimena de la Frontera, 39 km od golfového hřiště La Duquesa a 32 km od golfového hřiště San Roque. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na hory a terasu. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na město. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 49 km od golfového hřiště Estepona a katedrály Nejsvětější Trojice. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 47 km.

Posada La Casa Grande
Posada La Casa Grande

7,9 / 10 (207 hodnocení)

Tento okouzlující dům z počátku 19. století se nachází v historickém městě Jimena de La Frontera. Má společný lounge s krbem a sluneční terasou s výhledem na město. Posada La Casa Grande se vyznačuje typickou andaluskou architekturou včetně oblouků, odhalených trámů a dlážděných podlah. Pokoje a apartmány jsou zařízené dřevěným nábytkem a některé mají postel s nebesy. Snídaně se podává od 9:00 do 11:00 v salonku a jídelně s krbem a TV. Posada La Casa Grande má také knihovnu s anglickou, španělskou a norskou literaturou a terasu s fontánou. Nachází se vedle přírodního parku Los Alcornocales, v blízkosti městských barů a restaurací. Personál recepce vám poskytne informace o okolí. Do centra Algeciras a Gibraltaru dojedete autem za 40 minut. Ronda, Jerez de la Frontera a Málaga jsou vzdálené 90 minut jízdy.

Casa Jimena 2 personas
Casa Jimena 2 personas

Casa Jimena 2 personas se nachází v letovisku Jimena de la Frontera, 37 km od golfového hřiště La Duquesa a 30 km od golfového hřiště San Roque, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a zázemím pro vodní sporty. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Vila má 1 ložnici, kabelovou TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Casa Jimena 2 personas stojí 47 km od golfového hřiště Estepona a katedrály Nejsvětější Trojice. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 45 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Azahar Jimena de la Frontera by Ruralidays
Casa Azahar Jimena de la Frontera by Ruralidays

Casa Azahar Jimena de la Frontera by Ruralidays se nachází v obci Jimena de la Frontera, 19 km od golfového hřiště La Duquesa a 18 km od golfového hřiště San Roque. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má terasu, plně vybavenou kuchyň a TV. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od golfového hřiště Estepona Golf a 36 km od katedrály Nejsvětější Trojice. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdáleno 33 km.

La casa vieja de marchenilla
La casa vieja de marchenilla

La casa vieja de marchenilla se nachází v Jimeně de la Frontera, 25 km od golfového hřiště San Roque, 42 km od golfového hřiště Estepona Golf a 42 km od katedrály Nejsvětější Trojice. Nachází se 31 km od golfového hřiště La Duquesa a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Prázdninový dům stojí 42 km od katedrály sv. Marie korunované. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 40 km.

Anexo - Habitacion doble
Anexo - Habitacion doble

6,3 / 10 (20 hodnocení)

Anexo - Habitacion doble se nachází ve městě Jimena de la Frontera, 39 km od golfového hřiště La Duquesa a 32 km od golfového hřiště San Roque. Nabízí terasu a služby concierge. Bed and breakfast stojí 49 km od katedrály sv. Marie korunované. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Anexo - Habitacion doble stojí 49 km od golfového hřiště Estepona a katedrály Nejsvětější Trojice. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 47 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Stunning Home In Jimena De La Frontera With 4 Bedrooms, Private Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool
Stunning Home In Jimena De La Frontera With 4 Bedrooms, Private Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool

Stunning Home se nachází v Jimeně de la Frontera. In Jimena De La Frontera Nabízí 4 ložnice, soukromý bazén a venkovní bazén. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 35 km od golfového hřiště La Duquesa. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a vanou. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům je vzdálený 37 km od golfového hřiště San Roque a 45 km od golfového hřiště Estepona. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 52 km. In Jimena De La Frontera Se 4 ložnicemi, vlastním bazénem a venkovním bazénem.

Casa Jimena 8 personas
Casa Jimena 8 personas

Casa Jimena 8 personas se nachází v Jimeně de la Frontera a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu, zázemí pro vodní sporty, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa Jimena 8 personas stojí 37 km od golfového hřiště La Duquesa a 30 km od golfového hřiště San Roque. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 45 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Alojamiento Rural Laida
Alojamiento Rural Laida

Alojamiento Rural Laida se nachází v letovisku Jimena de la Frontera, pouhých 37 km od golfového hřiště La Duquesa, a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a venkovním bazénem. Tento prázdninový dům je vzdálený 47 km od katedrály Nejsvětější Trojice a 48 km od katedrály sv. Marie korunované. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice a 1 koupelnu s bidetem, sprchou a fénem. Kuchyň je vybavená lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od golfového hřiště San Roque a 47 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 45 km.

Beautiful Home In Jimena De La Frontera With Outdoor Swimming Pool, Wifi And Swimming Pool
Beautiful Home In Jimena De La Frontera With Outdoor Swimming Pool, Wifi And Swimming Pool

Amazing Home se nachází v Jimena de la Frontera, pouhých 31 km od golfového hřiště La Duquesa. Swimming Pool And 3 Bedrooms se nachází v letovisku Jimena De La Frontera a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům je vzdálený 42 km od katedrály Nejsvětější Trojice a katedrály sv. Marie korunované. Prázdninový dům má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 25 km od golfového hřiště San Roque a 42 km od golfového hřiště Estepona. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 40 km. V Jimena De La Frontera s venkovním bazénem, bazénem a 3 ložnicemi.

Casa Muryo
Casa Muryo

Casa Muryo se nachází asi 39 km od golfového hřiště La Duquesa a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od golfového hřiště San Roque a 49 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 47 km.