Ubytování ve městě La Alcayna

Město La Alcayna se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Alcayna nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Alcayna

Rincón del Relax y el Disfrute
Rincón del Relax y el Disfrute

9,3 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Rincón del Relax y el Disfrute máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Rincón del Relax y el Disfrute se nachází asi 16 km od Parroquia San Juan Bautista. Nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, fitness centrum a terasu. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky a španělsky. Apartmán stojí 14 km od muzea výtvarného umění Murcia a 15 km od římského mostu. Rincón del Relax y el Disfrute leží 37 km od mezinárodního letiště Region de Murcia a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Holiday Home Finca Malamadre by Interhome
Holiday Home Finca Malamadre by Interhome

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Finca Malamadre by Interhome se nachází v La Alcayna v Murcii a nabízí terasu a výhled na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 31 km od města Parroquia San Juan Bautista a 45 km od golfového hřiště Las Colinas. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 42 km.

Fidalsa Paradise Pines
Fidalsa Paradise Pines

9 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Fidalsa Paradise Pines máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fidalsa Paradise Pines se nachází v La Alcayna a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 9 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. K dispozici je také 5 koupelen se sprchou a fénem. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky, francouzsky a italsky. Vila stojí 19 km od Parroquia San Juan Bautista a 14 km od římského mostu. Fidalsa Paradise Pines leží 37 km od mezinárodního letiště Region de Murcia a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.