Ubytování ve městě La Cuba

Město La Cuba se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Cuba nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Cuba

Hotel el Cantón Rural
Hotel el Cantón Rural

9,8 / 10 (150 hodnocení)

El Canton Rural sídlí v pěkném venkovském domě obklopeném zelenými zahradami v La Cuba. Nabízí vytápěné pokoje s bezplatným Wi-Fi, restauraci a gril. Pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají trámové stropy a kombinaci odhalených kamenných zdí a barevných malovaných stěn. Všechny mají výhled na hory, TV, trezor a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají vířivku nebo vířivku. El Canton Rural provozuje restauraci v půvabné jídelně a nabízí také obědové balíčky. Penzion má zařízenou verandu, knihovnu a několik salonků. Morella je vzdálená 24 km a nabízí řadu restaurací a obchodů. Personál vám poskytne informace o okolí. Na místě je neplacené parkoviště.

Casa La Cantonera con zona relax jacuzzi
Casa La Cantonera con zona relax jacuzzi

9,5 / 10 (21 hodnocení)

Casa La Cantonera con zona relax jacuzzi sídlí v kamenné budově v rustikálním venkovském stylu na ostrově La Cuba. Tento prázdninový dům nabízí bezplatné Wi-Fi, balkon a zařízenou terasu s grilem. Casa La Cantonera con zona relax jacuzzi má velkou promítací obrazovku a DVD přehrávač pro sledování filmů, CD přehrávač a rádio. K dispozici je také pračka a plně vybavený kuchyňský kout s myčkou nádobí. V patře najdete ložnici s manželskou postelí a hydromasážní vanu s župany a pantoflemi.V koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Casa La Cantonera con zona relax jacuzzi se nachází v blízkosti hranic Aragonu a Valencie. Rio de la Cuba je 450 metrů daleko a na letiště Valencia je to 197 km.

Casa El Cantón
Casa El Cantón

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Casa El Cantón se nachází v La Cuba v Aragonii a nabízí balkon a výhled na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 93 km.