Ubytování ve městě La Guijarrosa

Město La Guijarrosa se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Guijarrosa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Guijarrosa

CASA RURAL SITIO DE CASA NUEVA
CASA RURAL SITIO DE CASA NUEVA

10 / 10 (4 hodnocení)

CASA RURAL SITIO se nachází v La Guijarrosa, 35 km od mešity Cordoba a 38 km od mediny Azahara. DE CASA NUEVA nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 31 km od věže Calahorra a 32 km od synagogy v Córdobě. Letiště Sevilla je ve vzdálenosti 104 km.

Hostal Al-Andalus
Hostal Al-Andalus

8,5 / 10 (261 hodnocení)

V ubytování Hostal Al-Andalus máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Al-Andalus se nachází v La Guijarrosa a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky, bezplatné Wi-Fi, restauraci a sezónní venkovní bazén. Penzion má sluneční terasu, výhled na bazén a restauraci. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny pokoje v tomto penzionu jsou klimatizované a vybavené TV. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat jízdě na koni. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Hostal Al-Andalus stojí 34 km od Córdoby a 27 km od Posadasu.