Ubytování ve městě La Iglesuela del Cid

Město La Iglesuela del Cid se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Iglesuela del Cid nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Iglesuela del Cid

Casa rural La antigua botiga
Casa rural La antigua botiga

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa rural La antigua botiga se nachází v La Iglesuela del Cid a nabízí ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen s bidetem. K dispozici je také 5 koupelen se sprchou a pračkou. Na místě je dětské hřiště. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 75 km.

CASA MIRIAM
CASA MIRIAM

9,5 / 10 (6 hodnocení)

CASA MIRIAM se nachází v La Iglesuela del Cid v Aragonském regionu a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdáleno 75 km.

MOLINO DOLZ
MOLINO DOLZ

9,4 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování MOLINO DOLZ máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. MOLINO DOLZ se nachází v La Iglesuela del Cid v Aragonském regionu a nabízí balkon a výhled na řeku. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 4 koupelny s fénem. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 76 km.

Casa Atheba
Casa Atheba

9,2 / 10 (71 hodnocení)

Casa Atheba se nachází v La Iglesuela del Cid a nabízí ubytování s balkonem. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 75 km.

Hotel Restaurante Palacio Matutano-Daudén
Hotel Restaurante Palacio Matutano-Daudén

9,1 / 10 (341 hodnocení)

V ubytování Hotel Restaurante Palacio Matutano-Daudén máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Restaurante Palacio Matutano-Daudén se nachází v La Iglesuela del Cid a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí fitness centrum a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Za příplatek je k dispozici soukromé parkoviště. Pokoje mají šatní skříň. Všechny pokoje jsou vybavené kávovarem a některé mají balkon a jiné výhled na hory. Hotel Restaurante Palacio Matutano-Daudén poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Hosté hotelu Restaurante Palacio Matutano-Daudén se mohou v La Iglesuela del Cid a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 75 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.