Ubytování ve městě La Llacuna

Město La Llacuna se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Llacuna nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Llacuna

Cal Riba
Cal Riba

8,9 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Cal Riba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Riba se nachází v obci La Llacuna, 58 km od města Sitges, a nabízí venkovní gril a dětské hřiště. Do Tarragony je to odtud 44 km. Wi-Fi je zdarma dostupné ve všech prostorách. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. Ve všech je kuchyň s mikrovlnnou troubou, toustovačem a pračkou a koupelna s vanou nebo sprchou. Castelldefels leží 43 km od apartmánů Cal Riba. Na letiště Reus je to 46 km a na letiště Barcelona El Prat to budete mít 85 km.

Masia Ventanell Luxury villa in Penedes
Masia Ventanell Luxury villa in Penedes

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový Masia Ventanell Luxury villa se nachází v Penedes v La Llacuně a nabízí venkovní bazén, zahradu a terasu. Všechny pokoje v tomto 4hvězdičkovém hotelu mají výhled do zahrady a hosté mohou využívat gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici doprava na letiště. Apartmány mají lednici, sporák, kávovar, sprchu, fén a šatní skříň. Pokoje mají vlastní koupelnu a bezplatné Wi-Fi. Z některých pokojů je výhled na hory. Masia Ventanell Luxury villa in Penedes poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. V tomto 4hvězdičkovém hotelu si můžete zahrát kulečník, stolní tenis a tenis. Na barcelonské letiště El Prat je to 69 km.

Gorgeous Mansion in La Llacuna with Private Swimming Pool
Gorgeous Mansion in La Llacuna with Private Swimming Pool

8 / 10 (2 hodnocení)

Gorgeous Mansion in La Llacuna with Private Swimming Pool se nachází ve městě La Llacuna a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Gorgeous Mansion in La Llacuna má zahradu, gril a venkovní bazén. Na letiště Reus je to 70 km.