Ubytování ve městě La Mata de los Olmos

Město La Mata de los Olmos se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Mata de los Olmos nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Mata de los Olmos

Casa Rural El Morral
Casa Rural El Morral

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural El Morral s terasou se nachází v La Mata de los Olmos, 46 km od Motorlandu. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Po dni stráveném pěší turistikou, rybaření nebo kanoistikou mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Casa Rural El Morral stojí 131 km od letiště Zaragoza.

Casa Rural FuenteVieja
Casa Rural FuenteVieja

9,4 / 10 (181 hodnocení)

V ubytování Casa Rural FuenteVieja máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Fuente Vieja se nachází v malé vesnici La Mata de los Olmos, která je známá kostelem a radnicí ze 16. století. Nabízí apartmány s topením a bezplatným Wi-Fi. K dispozici jsou 2 apartmány, každý s obývací částí vybavenou TV s plochou obrazovkou. V jednom z nich je také krb. Vlastní kuchyňský kout je vybaven varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí. K dispozici je také nádobí. Apartmány mají výhled do zahrady, odhalené dřevěné trámy a rustikální interiér.Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Ručníky a ložní prádlo jsou v ceně. Vesnice La Mata de los Olmos má 1 bar, 2 supermarkety a pekárnu. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. K jezeru Gallipuén je to 18 km. Do města Calanda s muzeem Buñuel dojedete autem za 25 minut.

Casa Rural Bonal
Casa Rural Bonal

9,2 / 10 (122 hodnocení)

Casa Rural Bonal se nachází v La Mata de los Olmos, 46 km od Motorland, a nabízí sdílený lounge, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Penzion nabízí rodinné pokoje. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní. Některé pokoje v Casa Rural Bonal mají vlastní koupelnu a balkon. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Rural Bonal stojí 131 km od letiště Zaragoza.

Apartamentos Rurales Millan
Apartamentos Rurales Millan

9,1 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Rurales Millan máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Rurales Millan se nachází v La Mata de los Olmos, 46 km od Motorland. Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmán má balkon, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Apartamentos Rurales Millan podává každé ráno kontinentální snídani. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Zaragoza je to 131 km.