Ubytování ve městě La Roca de la Sierra

Město La Roca de la Sierra se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Roca de la Sierra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Roca de la Sierra

Casa Rural Valdevilano
Casa Rural Valdevilano

9,3 / 10 (18 hodnocení)

Casa Rural Valdevilano je venkovský hotel v La Roca de la Sierra, 30 minut jízdy od Badajozu. Nabízí zahradu s grilem a sezónní venkovní bazén s vířivkou. Rustikální pokoje jsou vytápěné a klimatizované. Všechny individuálně zařízené pokoje mají TV, šatní skříň a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici jsou pokoje s vanou, z nichž jeden je bezbariérový. K dispozici je také lounge a knihovna s krbem. K dispozici je bezplatná Wi-Fi zóna a bezplatné parkování v blízkosti. K dispozici jsou turistické informace a služba půjčení jízdních kol. K dispozici je služba praní a žehlení prádla.

CHOZOS de la DEHESA
CHOZOS de la DEHESA

9 / 10 (162 hodnocení)

Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. CHOZOS de la DEHESA se nachází v La Roca de la Sierra, 41 km od pevnosti Badajoz a 42 km od El Corte Ingles. Všechny klimatizované apartmány mají vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a balkon. Aparthotel stojí 45 km od římského akvaduktu Los Milagros a baziliky sv. Eulalie. Na letiště Badajoz je to 54 km.