Ubytování ve městě La Serrada

Město La Serrada se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Serrada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Serrada

Casa Rurales El Nido
Casa Rurales El Nido

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rurales El Nido se nachází v La Serrada, 9,4 km od Torreón de los Guzmanes a 9,4 km od okresní rady Avila, a nabízí sdílený lounge a výhled do zahrady. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Venkovský dům má také terasu. Casa Rurales El Nido poskytuje službu půjčení jízdních kol a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 10 km od kláštera sv. Terezy a 11 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte. Casa Rurales El Nido stojí 98 km od letiště Salamanca. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Cordel
Cordel

6 / 10 (1 hodnocení)

Cordel nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 9,4 km od okresní rady Avila. 9,4 km od Torreón de los Guzmanes. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a fénem. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Venkovský dům stojí 10 km od kláštera sv. Terezy a 11 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte. Letiště Salamanca je vzdálené 94 km.