Ubytování ve městě La Unión

Město La Unión se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Unión nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Unión

Terrazas solymar
Terrazas solymar

Terrazas solymar se nachází asi 15 km od klubu La Manga a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 33 km od přístavu Puerto Deportivo Tomas Maestre a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 13 km od golfového hřiště La Manga Club West a 15 km od golfového hřiště La Manga Club North. Terrazas solymar stojí 38 km od mezinárodního letiště Region de Murcia.

Hotel Sierra Mar
Hotel Sierra Mar

8,2 / 10 (1270 hodnocení)

Hotel Sierra Mar se nachází v centru města La Unión v Murcii, 15 minut jízdy od Cartageny.Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Sierra Mar má nepřetržitě otevřenou recepci, kavárnu a TV místnost s krbem, křesly a pohovkou. Každý prakticky zařízený pokoj má psací stůl a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také prádelna, čistírna a obědové balíčky s sebou. Hotel Sierra Mar je vzdálen pouhé 2 minuty chůze od nejbližší autobusové zastávky. La Unión je domovem dolu Agrupa Vicenta a každoročně se koná důlní festival.

Beautiful apartment in La Union with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Beautiful apartment in La Union with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

3,3 / 10 (3 hodnocení)

Beautiful apartment in La Union with Outdoor swimming pool, Wi-Fi a 2 Bedrooms se nachází v La Uniónu, 2 km od pláže Cala de Caballo a 2,4 km od pláže Playa del Lastre. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 4,4 km od golfového hřiště La Manga Club West a 6 km od golfového hřiště La Manga Club South. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV. Apartmán je vzdálený 6,5 km od klubu La Manga a 29 km od přístavu Puerto Deportivo Tomas Maestre. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 43 km.