Ubytování ve městě Laracha

Město Laracha se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Laracha nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Laracha

Balcon Caion Paseo Maritimo
Balcon Caion Paseo Maritimo

10 / 10 (1 hodnocení)

Balcon Caion Paseo Maritimo se nachází v Larachě, 400 metrů od pláže Arnela, a nabízí saunu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 600 metrů od pláže Caión a 29 km od Herkulovy věže. Letiště A Coruña leží 25 km daleko.

Pazo de Lemaio
Pazo de Lemaio

9 / 10 (4 hodnocení)

Pazo de Lemaio se nachází v Larachě, 32 km od Herkulovy věže, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Nabízí balkon a gril. Venkovský dům s terasou a výhledem do zahrady má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 32 km od akvária Finisterrae a 27 km od vlakového nádraží Renfe A Coruna. Letiště A Coruña je vzdáleno 28 km.

Hotel Restaurante Pizzeria ABC
Hotel Restaurante Pizzeria ABC

7,8 / 10 (110 hodnocení)

Hotel Restaurante Pizzeria ABC se nachází v obci A Coruña a nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi. Akvárium Finisterrae je vzdálené 26 km. Všechny světlé pokoje mají klimatizaci, zvukovou izolaci a TV. Všechny pokoje mají topení, šatní skříň, psací stůl a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají vířivku. Hotel Restaurante Pizzeria ABC má nepřetržitě otevřenou recepci, gril a bar. K dispozici jsou také konferenční prostory. Na letiště Santiago de Compostela je to 48 km.