Ubytování ve městě Larrauri

Město Larrauri se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Larrauri nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Larrauri

Casa Rural Errota-Barri
Casa Rural Errota-Barri

9,5 / 10 (342 hodnocení)

Venkovský dům Casa Rural Errota-Barri se nachází mezi vesnicemi Markaida a Larrauri. Nabízí pokoje s výhledem na baskickou krajinu. Dům pochází z 19. století a je vzdálený 15 minut jízdy od pláží městečka Bakio. Venkovský dům Casa Rural Errota-Barri má krásně zařízené pokoje s trámovými stropy a moderní koupelnou. Ve všech je Wi-Fi zdarma a TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají i soukromý balkon. Ve venkovském domě Errota-Barri je stylová jídelna, kde se podává kontinentální snídaně. K dispozici je také společné posezení a sdílená kuchyň, kterou lze využívat za příplatek. Casa Rural Errota-Barri stojí v malebném prostředí, které je ideální pro pěší turistiku. K hoře Jata je to přibližně 2 km. Do Bilbaa a na tamní letiště dojedete autem za 20 minut.

Casa rural Lastoetxe
Casa rural Lastoetxe

8,7 / 10 (100 hodnocení)

V ubytování Casa rural Lastoetxe máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural Lastoetxe se nachází v Larrauri a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento venkovský dům nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 21 km od lanovky Artxanda a 22 km od katedrály v Santiagu. Na letiště Bilbao je to 14 km.