Ubytování ve městě Las Burrillas

Město Las Burrillas se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Burrillas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Burrillas

Casa en Mogán
Casa en Mogán

9 / 10 (3 hodnocení)

Casa en Mogán se nachází asi 9,4 km od golfového hřiště Anfi Tauro a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na moře. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 26 km od nákupního centra Yumbo a aquaparku Aqualand Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 50 km.

Casa Vieja
Casa Vieja

8 / 10 (2 hodnocení)

Casa Vieja se nachází asi 25 km od centra Yumbo a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nachází se 9,3 km od golfového hřiště Anfi Tauro a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat rybaření. Apartmán je vzdálený 26 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 24 km od majáku Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 50 km.