Ubytování ve městě Las Laderas

Město Las Laderas se nachází v regionu Lanzarote ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Laderas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Laderas

Finca Las Laderas
Finca Las Laderas

9,4 / 10 (193 hodnocení)

Finca Las Laderas se nachází v 300 let staré budově a nabízí rustikální ubytování kolem venkovního bazénu. Tento pěkný komplex se nachází na venkově a nabízí výhled na Atlantický oceán. Finca Las Laderas poskytuje světlé apartmány s terasou a výhledem na okolní krajinu. Všechny mají satelitní TV a vlastní koupelnu. Všechny apartmány mají vlastní kuchyň. Komplex se nachází v atraktivních zahradách a má také terasu. Hosté mohou využívat veřejný bazén a zahrady. Las Laderas leží jen 4 km od pláží v Caleta de Famara a 20 minut jízdy od letiště Lanzarote.

Villa Vista Graciosa
Villa Vista Graciosa

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Vista Graciosa se nachází v Las Laderas a nabízí venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Hosté mohou využívat krytý bazén. Villa Vista Graciosa stojí 15 km od památníku Campesino a 23 km od pohoří Montañas de Fuego. Na letiště Lanzarote je to 25 km.