Ubytování ve městě Las Tricias

Město Las Tricias se nachází v regionu Ostrov La Palma ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Tricias nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Tricias

Casa Flor azul
Casa Flor azul

9,5 / 10 (30 hodnocení)

Casa Flor azul se nachází v Las Tricias. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště La Palma je to 55 km.

Casa Aljibe 2
Casa Aljibe 2

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Krásný typický kanárský venkovský dům až pro 3 osoby s veřejným bazénem v Puntagorda na slunné západní straně ostrova. Dům je láskyplně zařízený vysoce kvalitním dřevěným nábytkem. Odpočinout si můžete na terasách a velkém společném bazénu. Oblast Puntagorda nabízí krásnou přírodu a je také ideálním výchozím bodem pro objevování zbytku ostrova. Do města Los Llanos s mnoha obchody, krásnými plážemi a několika turistickými stezkami se snadno dostanete autem. Kuchyň je dobře vybavená elektrickým sporákem, lednicí, kávovarem a pračkou. Pro zábavu mají hosté internet a satelitní televizi. Venkovní část má terasu, gril, zahradu a společný bazén.

Casa Aljibe 1
Casa Aljibe 1

8 / 10 (4 hodnocení)

Casa Aljibe 1 se nachází v Tijarafe a nabízí ubytování s terasou. Tento prázdninový dům má zahradu. Prázdninový dům má 1 ložnici, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také sdílený venkovní bazén. Casa Aljibe 1 stojí 41 km od Puerto Naos.