Ubytování ve městě Las Vegas De Cardeo

Město Las Vegas De Cardeo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Vegas De Cardeo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Vegas De Cardeo

Apartamentos Rurales Las Vegas de Cardeo
Apartamentos Rurales Las Vegas de Cardeo

9,6 / 10 (218 hodnocení)

Apartamentos Rurales Las Vegas de Cardeo se nachází v Morcínu a nabízí výhled na hory, zahradu s grilem a dětské hřiště. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Každý moderní apartmán je zařízen tak, aby odrážel různé oblasti Španělska. Mají obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. Některé mají terasu. Všechny mají vlastní koupelnu se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, mikrovlnnou troubou, kávovarem a myčkou nádobí. Apartmán v madridském stylu je vhodný pro osoby se sníženou pohyblivostí a v prvním patře je výtah. K dispozici jsou turistické informace. K přehradě Alfilorios jsou to 2 km a do Ovieda dojedete za 20 minut.

Casa De Aldea Fonfria
Casa De Aldea Fonfria

9,2 / 10 (56 hodnocení)

Casa De Aldea Fonfria se nachází 14 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s balkonem a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa De Aldea Fonfria stojí 14 km od náměstí Plaza de la Constitución a 13 km od univerzity Llamaquique Campus - Oviedo. Na letiště Asturias je to 60 km.