Ubytování ve městě Lecina

Město Lecina se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lecina nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lecina

Casa Rural La Choca
Casa Rural La Choca

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural La Choca se nachází v Lecina de Bárcabo v nadmořské výšce 761 metrů v Aragonu. Hotel se nachází v parku de la Sierra a kaňonech Guara a kulturního parku Rio Vero. Nabízí terasu a výhled na hory. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Venkovský dům s 9 ložnicemi má rustikální interiér, dřevěné trámové stropy a dlážděné podlahy. Obývací pokoj je vybavený TV, CD přehrávačem a pohovkou. K dispozici jsou také stolní hry a vinný sklep. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. V koupelně najdete vanu nebo sprchu a bezplatné toaletní potřeby. K dispozici je také další koupelna. Casa Rural La Choca má zahradu s grilem a přepážku s turistickými informacemi. K dispozici je také služba praní prádla a prodejní automat. Hosté mohou navštívit kulturní park Rio Vero, kde se můžete věnovat různým outdoorovým aktivitám, jako je kanoistika, pozorování ptáků, cyklistika a pěší turistika. Cara Rural La Choca se nachází v oblasti parku de la Sierra a kaňonů Guara. Region se vyznačuje krásnou krajinou a komplexní geologickou strukturou a erozními procesy, které se vyskytují v soustavě kaňonů a roklin. Ubytování je vzdálené 1 hodinu jízdy od města Huesca a 80 km od národního parku Ordesa a Monte Perdido. Zaragoza a Lleida jsou vzdálené 2 hodiny jízdy.

Casa Mur Artesania
Casa Mur Artesania

8,4 / 10 (14 hodnocení)

Tento venkovský dům se nachází v přírodní rezervaci Sierra y Cañones de Guara v Lecině a nabízí 2 apartmány. Nabízí rustikální ubytování s výhledem na hory, společnou terasu a bezplatné Wi-Fi. Apartmány Casa Mur Artesania jsou tradičně zařízené a mají odhalené dřevěné trámy. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka a TV a v kuchyni je mikrovlnná trouba, trouba a pračka. Jeden apartmán má také 2 balkony a kamna na dřevo. V obci je několik barů a restaurací a terasa s grilem je ideální pro stolování pod širým nebem. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni. Můžete se vydat na abseiling nebo se vydat na prohlídku kulturního parku řeky Vero a 80 km od národního parku Ordesa a Monte Perdido. Casa Mur stojí 1 hodinu jízdy od města Huesca a 2 hodiny jízdy od Zaragozy a Lleidy.