Ubytování ve městě Les Bordes

Město Les Bordes se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Les Bordes nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Les Bordes

Casa Montjòia by SeaMount Rentals
Casa Montjòia by SeaMount Rentals

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa Montjòia by SeaMount Rentals se nachází asi 40 km od Col de Peyresourde a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 26 km od golfového hřiště Luchon a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. Casa Montjòia by SeaMount Rentals stojí 40 km od jezera Oô. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 115 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Saplan Real Estate CASA LIO
Saplan Real Estate CASA LIO

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Saplan Real Estate CASA LIO se nachází v Les Bordes, 40 km od Col de Peyresourde a 26 km od golfového hřiště Luchon. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Chata má přímý přístup na terasu, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Chata stojí 40 km od jezera Oô. Saplan Real Estate CASA LIO stojí 115 km od letiště Tarbes Lourdes Pyrénées.

Acogedor apartamento en el corazón del Valle
Acogedor apartamento en el corazón del Valle

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Acogedor apartamento en El corazón del Valle má terasu a výhled na hory. 40 km od Col de Peyresourde. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán se 2 ložnicemi, bezplatným Wi-Fi, TV, pračkou a kuchyní s mikrovlnnou troubou. Apartmán je vzdálený 26 km od golfového hřiště Luchon a 40 km od jezera Oô. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 115 km.

Apartamento Forcanada
Apartamento Forcanada

9,5 / 10 (23 hodnocení)

Apartamento Forcanada se nachází v Les Bordes a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán má balkon, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je půjčovna jízdních kol a lyžárna. Apartamento Forcanada stojí 40 km od Col de Peyresourde a 26 km od golfového hřiště Luchon. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 115 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Saplan Real Estate LIN
Saplan Real Estate LIN

9,2 / 10 (23 hodnocení)

Saplan Real Estate LIN se nachází v Les Bordes, 40 km od Col de Peyresourde, 26 km od golfového hřiště Luchon a 40 km od jezera Oô. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán se nachází v přízemí a má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici lyžárna. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 115 km.

Apartamento Antecada
Apartamento Antecada

9,2 / 10 (14 hodnocení)

Apartamento Antecada se nachází asi 40 km od Col de Peyresourde a nabízí výhled do zahrady, terasu a kávovar. Tento apartmán se nachází 26 km od golfového hřiště Luchon a 40 km od jezera Oô. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 115 km.

Apartamento Aneto
Apartamento Aneto

9 / 10 (16 hodnocení)

Apartamento Aneto se nachází v Les Bordes, 40 km od Col de Peyresourde, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je půjčovna lyžařského vybavení, prodej skipasů a lyžárna. Apartamento Aneto stojí 26 km od golfového hřiště Luchon a 40 km od jezera Oô. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 115 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Saplan Real Estate ARTIGA
Saplan Real Estate ARTIGA

8,7 / 10 (17 hodnocení)

Saplan Real Estate ARTIGA se nachází v Les Bordes, 40 km od Col de Peyresourde a 26 km od golfového hřiště Luchon. Nabízí výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a dalším aktivitám. Apartmán má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici lyžárna. Apartmán je vzdálený 40 km od jezera Oô. Saplan Real Estate ARTIGA stojí 115 km od letiště Tarbes Lourdes Pyrénées.

Casa Rural Pico Russell
Casa Rural Pico Russell

7,8 / 10 (131 hodnocení)

Pico Russell se nachází v údolí Vall de Aran v romantické vesnici Pyreneje a nabízí dřevěné pokoje s topením a vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou. Některé mají lednici a mikrovlnnou troubu. Rodinný pokoj má také terasu. Oblast je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Snadno se odtud dostanete na dálnici N230. Do Vielhy je to 7 km a 20 km vás dělí od lyžařského střediska Baqueira-Beret.