Ubytování ve městě Ligüerre de Ara

Město Ligüerre de Ara se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ligüerre de Ara nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ligüerre de Ara

Casa LA ABADIA DE ANTIN
Casa LA ABADIA DE ANTIN

9,4 / 10 (16 hodnocení)

Casa LA ABADIA DE ANTIN nabízí ubytování v Ligüerre de Ara, 32 km od národního parku Ordesa. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má balkon, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Lleida-Alguaire je to 152 km.

Borda Diego
Borda Diego

9,3 / 10 (171 hodnocení)

Borda Diego se nachází v Ligüerre de Ara, 32 km od národního parku Ordesa. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště Lleida-Alguaire je to 152 km.

El Balcon del Ara
El Balcon del Ara

8,9 / 10 (67 hodnocení)

El Balcon Del Ara se nachází v obci Liguerre de Ara a nabízí rustikální ubytování se zahradou a grilem. Hotel stojí 25 minut jízdy od národního parku Ordesa y Monte Perdido. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. El Balcon Del Ara leží 75 km od Huescy a do lyžařských středisek Panticosa a Formigal dojedete za 1 hodinu.