Ubytování ve městě Linyola

Město Linyola se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Linyola nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Linyola

Apartment Linyola
Apartment Linyola

7,9 / 10 (52 hodnocení)

Apartment Linyola nabízí ubytování v Linyole, 33 km od Lleidy. Nabízí výhled na město a je vzdálen 59 km od Montblancu. Apartmán se nachází ve 3. patře a je přístupný pouze po schodech. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má posezení a kuchyň s mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni, cyklistiky a pěší turistiky. Apartmán Linyola je vzdálený 34 km od Ponts a 7 km od Mollerussy. Na letiště Reus je to 66 km. Na barcelonské letiště El Prat de Llobregat je to 140 km.

La Teuleria de Linyola
La Teuleria de Linyola

7 / 10 (1 hodnocení)

La Teuleria de Linyola se nachází v Linyole, 31 km od okresní rady Lleida a nadace Adesma Foundation. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nachází se 31 km od vlakového nádraží Lleida a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Prázdninový dům stojí 31 km od radnice Lleida a 34 km od Španělské asociace proti rakovině. Na letiště Lleida-Alguaire je to 47 km.