Ubytování ve městě Lizaso

Město Lizaso se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lizaso nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lizaso

Casa Orgi
Casa Orgi

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Casa Orgi se nachází v Lizasu, 24 km od Pamplonské katedrály, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Pamplona je to 28 km.

Casa Rural Flor de Vida - B&B
Casa Rural Flor de Vida - B&B

9 / 10 (80 hodnocení)

Nachází se v Lizasu v regionu Navarra, 25 km od Pamplonské katedrály.Casa Rural Flor de Vida - B&B nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a neplaceným soukromým parkovištěm. V kuchyni je lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, à la carte nebo vegetariánská jídla. Venkovský dům má také terasu. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Pamplona je to 29 km.

Casa rural Artorena, en el corazón del valle de la Ulzama
Casa rural Artorena, en el corazón del valle de la Ulzama

9 / 10 (3 hodnocení)

Casa rural Artorena, en el corazón del valle de la Ulzama se nachází v obci Lizaso a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Je vzdálen 24 km od Pamplonské katedrály a má společnou kuchyň. Chata má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Pamplona je to 29 km.