Ubytování ve městě Llames de Parres

Město Llames de Parres se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llames de Parres nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llames de Parres

Casa Mariana
Casa Mariana

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Casa Mariana se nachází v Llames de Parres, 35 km od jezera Covadonga a 24 km od La Cueva de Tito Bustillo. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento venkovský dům má balkon. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Venkovský dům stojí 25 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 28 km od muzea Sidra. Na letiště Asturias je to 93 km.

Casa Longo
Casa Longo

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Casa Longo se nachází v Llames de Parres, 24 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 29 km od muzea Sidra. Nabízí výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Jezero Covadonga je vzdálené 34 km a La Cueva de Tito Bustillo 23 km. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 29 km od města Bufones de Pria a 32 km od muzea Jurásico de Asturias. Na letiště Asturias je to 94 km.

Apartamentos La Calvera
Apartamentos La Calvera

9 / 10 (48 hodnocení)

Apartamentos La Calvera se nachází v Asturii, pouhých 10 km od Cangas de Onís a nedaleko národního parku Picos de Europa. Apartmány a dům mají krásný výhled na hory. Tato hezká venkovská ubytování jsou moderně zařízená a mají parketové podlahy. K dispozici je společná zahrada a terasa s grilem. K vybavení patří obývací pokoj s pohovkou, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem a kuchyň s mikrovlnnou troubou a sporákem. K dispozici je také topení a bezplatné Wi-Fi. Apartamentos La Calvera se nachází ve městě Llames de Parres, 30 minut jízdy od krásné vesnice Covadonga. Za 30 minut se také dostanete do pobřežního města Ribadesella, podél N-634.

Apartamentos La Corona
Apartamentos La Corona

8,2 / 10 (26 hodnocení)

Apartamentos La Corona se nachází v Llames de Parres, v krásném přírodním prostředí Asturie v severním Španělsku. Nabízí balkon s výhledem na krajinu a zahradu s cihlovým grilem. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Tento 3podlažní dům se 4 ložnicemi má šikmé stropy s odhalenými dřevěnými trámy. Má 3 ložnice s oddělenými postelemi, 1 ložnici s manželskou postelí a 2 koupelny se sprchou. Otevřená obývací a jídelní část je vybavena TV s plochou obrazovkou a nachází se přímo vedle otevřené kuchyně se sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici zdarma. Město Arriondas s několika obchody a restauracemi je vzdálené 6 km. Za 20 minut dojedete k pobřeží a Biskajskému zálivu. Ribadesella je vzdálená 23 km a Covadonga 24 km. Apartamentos La Corona stojí 69 km od Picos de Europa a 46 km od pláže Playa del Sablón. Apartamentos La Corona leží 94 km od letiště Asturias. Kartingová dráha Soto de Dueñas je vzdálená 10 minut jízdy.

Appealing Holiday Home in Parres Asturias with Garden
Appealing Holiday Home in Parres Asturias with Garden

Appealing Holiday Home in Parres Asturias with Garden se nachází v Llames de Parres, pouhých 35 km od jezera Covadonga, a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 24 km od La Cueva de Tito Bustillo a 24 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 28 km od muzea Sidra a 29 km od města Bufones de Pria. Na letiště Asturias je to 94 km.