Ubytování ve městě Llampaies

Město Llampaies se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llampaies nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llampaies

Cal Xaiet
Cal Xaiet

9,3 / 10 (49 hodnocení)

V ubytování Cal Xaiet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento prázdninový dům se nachází v Llampaies v Katalánsku, 20 km od L'Escala a 48 km od L'Escala. Lloret de Mar. Nabízí bezplatné parkování a bazén se slanou vodou. Apartmán má posezení a kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Cal Xaiet má také gril. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Cal Xaiet stojí 19 km od Girony a 25 km od Roses. Na letiště Girona-Costa Brava je to 29 km.

Cal Secretari de Can Gat Vell
Cal Secretari de Can Gat Vell

Cal Secretari de Can Gat Vell se nachází v Llampaies, 21 km od Dalího muzea, 27 km od vlakového nádraží Girona a 30 km od golfového hřiště Peralada. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. K dispozici je zahrada, gril a venkovní bazén. Cal Secretari de Can Gat Vell stojí 32 km od mořské rezervace Medes Islands a 22 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Na letiště Girona-Costa Brava je to 38 km.

El Rebost de Can Gat Vell
El Rebost de Can Gat Vell

6 / 10 (3 hodnocení)

El Rebost de Can Gat Vell se nachází v Llampaies, 27 km od vlakového nádraží Girona, 30 km od golfového hřiště Peralada Golf a 32 km od mořské rezervace Medes Islands. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je zahrada, gril a venkovní bazén. El Rebost de Can Gat Vell stojí 22 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant a 26 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 38 km.

La Masía Grande de Can Gat Vell
La Masía Grande de Can Gat Vell

6 / 10 (1 hodnocení)

La Masía Grande de Can Gat Vell se nachází v Llampaies, 21 km od Dalího muzea a 27 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Vila má 8 ložnic, 7 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté mohou využívat venkovní bazén a gril. La Masía Grande de Can Gat Vell stojí 30 km od golfového hřiště Peralada Golf a 32 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 38 km.

El Mirador de Can Gat Vell
El Mirador de Can Gat Vell

El Mirador se může pochlubit zahradou, venkovním bazénem a výhledem na hory. de Can Gat Vell se nachází v Llampaies. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také gril. El Mirador de Can Gat Vell zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 27 km od vlakového nádraží Girona a 30 km od golfového hřiště Peralada. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 38 km.