Ubytování ve městě Llanteno

Město Llanteno se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llanteno nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llanteno

Satia Berri
Satia Berri

9,6 / 10 (137 hodnocení)

V ubytování Satia Berri máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Satia Berri se nachází 27 km od stanice metra San Mamés a nabízí ubytování se zahradou, sdíleným loungem a sdílenou kuchyní. Všechny apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou, posezení, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. V okolí se můžete věnovat windsurfingu. Prázdninový dům stojí 28 km od stadionu San Mamés a konferenčního centra Euskalduna a koncertní síně. Letiště Bilbao je ve vzdálenosti 35 km.

Casa Rural el Ribero
Casa Rural el Ribero

Casa Rural el Ribero se nachází asi 34 km od stadionu San Mamés a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. 34 km od stanice metra San Mamés. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Farma má terasu, výhled na hory, 7 ložnic, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural el Ribero stojí 35 km od konferenčního centra a koncertní síně Euskalduna a muzea výtvarného umění Bilbao. Na letiště Bilbao je to 42 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.