Ubytování ve městě Llobregales

Město Llobregales se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llobregales nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llobregales

Villa with private pool
Villa with private pool

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa with private pool se nachází v Llobregales a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má sluneční terasu. Villa with private pool stojí 23 km od golfového hřiště Las Colinas a 42 km od vlakového nádraží Alicante. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 27 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Barricia
Villa Barricia

8,2 / 10 (8 hodnocení)

Villa Barricia se nachází v Llobregales a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Vila má balkon. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray a DVD přehrávač a CD přehrávač. Vila stojí 24 km od golfového hřiště Las Colinas a 42 km od vlakového nádraží Alicante. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 28 km.

Maison Bougainvilliers Oasis
Maison Bougainvilliers Oasis

Maison Bougainvilliers Oasis se nachází v Llobregales, 24 km od golfového hřiště Las Colinas, 41 km od vlakového nádraží Alicante a 11 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Nabízí venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 15 km od solného muzea Santa Pola a 34 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 26 km.