Ubytování ve městě Llonín

Město Llonín se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llonín nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llonín

Casa Rural EL CAU
Casa Rural EL CAU

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Casa Rural EL CAU se nachází v Lloníně a nabízí ubytování s balkonem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 48 km od Cangas de Onís. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 3 koupelny. Prázdninový dům má terasu. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural EL CAU stojí 43 km od města Llanes a 50 km od Potesu. Na letiště Santander je to 84 km.

Río Aliso
Río Aliso

8,9 / 10 (31 hodnocení)

Río Aliso se nachází v Lloníně v Asturii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Río Aliso stojí 19 km od Desfiladero de la Hermida a 22 km od turistické stezky Cares Trail. Na letiště Santander je to 84 km.