Ubytování ve městě Los Baños

Město Los Baños se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Baños nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Baños

El Rincón De Resu
El Rincón De Resu

9,5 / 10 (50 hodnocení)

El Rincón De Resu nabízí klimatizované apartmány vedle horkých pramenů Baños de Mula, 20 minut jízdy od Murcie. Hosté mohou využívat sdílený bazén. Apartmány sídlí ve zrekonstruovaném venkovském domě z 18. století a jsou jednoduše zařízené v teplých tónech. Každý z nich má obývací/jídelní část s TV a kuchyň s mikrovlnnou troubou a pračkou. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Murcia je snadno dostupná z hotelu po dálnici RM-15 a nabízí řadu restaurací a obchodů. Pláže La Manga del Mar Menor a Mazarrón jsou vzdálené hodinu jízdy.

la casita de invitados
la casita de invitados

9 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování la casita de invitados máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casita de invitados se nachází v Los Baños, 46 km od golfového hřiště Las Colinas a 33 km od muzea výtvarného umění Murcia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 samostatnou ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 33 km od římského mostu a 35 km od vlakového nádraží Murcia. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 55 km.

Beautiful 6 Bed Villa Fortuna split into 2 villas
Beautiful 6 Bed Villa Fortuna split into 2 villas

8,7 / 10 (8 hodnocení)

Beautiful 6 Bed Villa Fortuna se nachází v Los Baños, 22 km od Parroquia San Juan Bautista, 47 km od golfového hřiště Las Colinas a 32 km od muzea výtvarného umění Murcia, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 6 samostatných ložnic, 3 koupelny s fénem, posezení a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 32 km od římského mostu a 34 km od vlakového nádraží Murcia. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 54 km.