Ubytování ve městě Maella

Město Maella se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Maella nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Maella

Casa del Aire - Patio Apartment
Casa del Aire - Patio Apartment

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Casa del Aire - Patio Apartment se nachází v Maelle a nabízí zahradu, restauraci, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán nabízí terasu. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Lleida-Alguaire je to 103 km.

Casa La Rabosa Maella Aragon
Casa La Rabosa Maella Aragon

7,4 / 10 (5 hodnocení)

Casa La Rabosa Maella Aragon se nachází v Maelle. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Lleida-Alguaire je to 121 km.

Campo Golden Heritage
Campo Golden Heritage

6,2 / 10 (12 hodnocení)

Campo Golden Heritage se nachází v Maelle a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a sdílená kuchyň. Chata má TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na letiště Lleida-Alguaire je to 103 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.