Ubytování ve městě Malpaíses

Město Malpaíses se nachází v regionu Ostrov La Palma ve státě Španělsko. Celkově ve městě Malpaíses nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Malpaíses

Villa Playa La Salemera - La Palma
Villa Playa La Salemera - La Palma

9,3 / 10 (50 hodnocení)

V ubytování Villa Playa La Salemera - La Palma máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Playa La Salemera - La Palma se nachází v Malpaíses, 200 metrů od pláže Arenas Blancas a 1,1 km od pláže Playa del Burro, a nabízí výhled na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Villa Playa La Salemera - La Palma stojí 1,9 km od pláže Playa del Pozo. Na letiště La Palma je to 10 km.

Casita Playa La Salemera (Mazo)
Casita Playa La Salemera (Mazo)

9,3 / 10 (42 hodnocení)

Casita Playa La Salemera (Mazo) se nachází v Malpaíses, 100 metrů od pláže Arenas Blancas a necelý 1 km od pláže Playa del Burro, a nabízí výhled na hory. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,7 km od pláže Playa del Pozo. Casita Playa La Salemera (Mazo) stojí 10 km od letiště La Palma.

Casa - Dias de Verano
Casa - Dias de Verano

8,6 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Casa - Dias de Verano máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa - Dias de Verano se nachází u pláže v Malpaíses, jen pár kroků od pláže Arenas Blancas a necelý 1 km od pláže Playa del Burro. Nabízí restauraci, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice a šnorchlování a na místě si lze pronajmout auto. Casa - Dias de Verano stojí 1,7 km od pláže Playa del Pozo. Na letiště La Palma je to 10 km.

La Cangrejera
La Cangrejera

7 / 10 (61 hodnocení)

La Cangrejera se nachází asi 200 metrů od pláže Playa del Burro a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Toto ubytování se nachází na pláži a nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Na místě je k dispozici celá řada vodních sportů a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. La Cangrejera stojí 500 metrů od pláže Playa del Pozo a 1,3 km od pláže Arenas Blancas. Na letiště La Palma je to 11 km.