Ubytování ve městě Mansilla de las Mulas

Město Mansilla de las Mulas se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mansilla de las Mulas nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mansilla de las Mulas

Casa Mino
Casa Mino

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Casa Mino se nachází v Mansille de las Mulas, 21 km od katedrály Leon, a nabízí vířivku. Tento prázdninový dům má balkon. Tento prázdninový dům se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 21 km od kostela San Isidoro a kláštera San Marcos. Na letiště León je to 29 km.

MENCIA
MENCIA

9,1 / 10 (77 hodnocení)

MENCIA se nachází v Mansille de las Mulas, 21 km od katedrály Leon, kostela San Isidoro a kláštera San Marcos, a nabízí zahradu a terasu. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 21 km od paláce Palacio del Conde Luna a 20 km od FGULEM. Letiště León je vzdáleno 29 km.

Casa Belia
Casa Belia

8,8 / 10 (64 hodnocení)

Casa Belia se nachází v Mansille de las Mulas, 21 km od katedrály Leon, kostela San Isidoro a kláštera San Marcos. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 20 km od INCIBE a 20 km od Casa Botines. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 21 km od paláce Palacio del Conde Luna a 20 km od FGULEM. Letiště León je ve vzdálenosti 29 km.

La Casa de Mansilla
La Casa de Mansilla

8,7 / 10 (133 hodnocení)

La Casa de Mansilla se nachází v Mansille de las Mulas, 21 km od katedrály Leon, kostela San Isidoro a kláštera San Marcos, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 21 km od paláce Palacio del Conde Luna a 20 km od FGULEM. Na letiště León je to 29 km.

La Casa de los Soportales
La Casa de los Soportales

8,2 / 10 (308 hodnocení)

Dvouhvězdičkový La Casa de los Soportales se nachází v Mansille de las Mulas, 22 km od kostela San Isidoro a kláštera San Marcos. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi. Hotel je nekuřácký a stojí 22 km od katedrály Leon. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem. La Casa de los Soportales stojí 21 km od Palacio del Conde Luna i od FGULEM. Na letiště León je to 30 km.