Ubytování ve městě Manzanera

Město Manzanera se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Manzanera nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Manzanera

Casa Alhambras
Casa Alhambras

9,3 / 10 (30 hodnocení)

Casa Las Alhambras s výhledem na hory se nachází v obci Las Alambrar, 7 km od města Manzanera v Teruelu. Nabízí krb a venkovní jídelní kout. Venkovský dům se 3 ložnicemi má topení a krb.V ložnicích jsou skříně a ložní prádlo. Posezení s TV s plochou obrazovkou a jídelním stolem. K dispozici je plně vybavená kuchyň s lednicí, kávovarem a mikrovlnnou troubou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, vanu a ručníky.K dispozici je také další koupelna. Přírodní park Puebla de San Miguel je 54 km daleko a oblast je ideální pro venkovní aktivity, jako je pěší turistika nebo horská cyklistika. Casa Las Alhambras se nachází 6 km od café barů a restaurací a v centru města Manzarena, 8 km od mnoha supermarketů. Arcos de las Salinas je 34 km daleko. Město Teruel je vzdálené 58 km. Na letiště Valencia je to 115 km. Na místě je k dispozici neplacené veřejné parkoviště.

Casa Paquito, Manzanera
Casa Paquito, Manzanera

9,3 / 10 (22 hodnocení)

Casa Paquito, Manzanera se nachází v Manzaneře. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne informace o okolí. Na letiště Valencia je to 114 km.

Hotel Duque de Calabria
Hotel Duque de Calabria

9,2 / 10 (295 hodnocení)

Hotel Duque de Calabria se nachází ve městě Manzanera, 45 minut jízdy od přírodní rezervace Serra d'Espadà. Nabízí bar a restauraci, která podává tradiční aragonskou kuchyni. Hotel nabízí výhled na hory a každý vytápěný pokoj má vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Druhá restaurace je otevřena o víkendech a v letní sezóně. V okolí hotelu jsou kopce a hory a můžete se zde věnovat venkovním aktivitám, jako je pěší turistika a jízda na horském kole. Hotel Duque de Calabria stojí 114 km od letiště Valencia a na pláž dojedete za hodinu. Zábavní park Dinopolis je vzdálený 35 minut jízdy. Lyžařská střediska Valdelinares a Javalambre jsou vzdálená hodinu jízdy.