Ubytování ve městě Maracena

Město Maracena se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Maracena nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Maracena

apartamento completo centrico
apartamento completo centrico

9,7 / 10 (23 hodnocení)

apartamento completo centrico se nachází v andaluské obci Maracena a má balkon. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování a na místě si lze půjčit jízdní kola. apartamento completo centrico stojí 4,5 km od vlakového nádraží Granada a 4,6 km od kláštera Cartuja. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 13 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartamento Air Blanc Maracena Centro
Apartamento Air Blanc Maracena Centro

9,6 / 10 (40 hodnocení)

Apartamento Air Blanc Maracena Centro se nachází v Maraceně, 5,6 km od kláštera Cartuja a 6,9 km od muzea San Juan de Dios. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. 5,4 km od vlakového nádraží Granada. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 7,4 km od třídy Paseo de los Tristes a 8 km od baziliky San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 13 km.

Loft 2 , San Ignacio Maracena
Loft 2 , San Ignacio Maracena

9,4 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Loft 2 , San Ignacio Maracena máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Loft 2, San Ignacio Maracena se nachází 5,1 km od vlakového nádraží Granada a 5,2 km od kláštera Cartuja. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Tento apartmán s 1 ložnicí má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. Apartmán je vzdálený 6,6 km od muzea San Juan de Dios a 7,1 km od třídy Paseo de los Tristes. Loft 2, San Ignacio Maracena stojí 13 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Apartamento Maracena C/ Ramón y Cajal
Apartamento Maracena C/ Ramón y Cajal

9,4 / 10 (30 hodnocení)

Apartamento Maracena C/ Ramón y Cajal se nachází v Maraceně, 5 km od vlakového nádraží Granada, 5,1 km od kláštera Cartuja a 6,5 km od muzea San Juan de Dios, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. K dispozici je balkon a terasa. Tento klimatizovaný apartmán se 2 ložnicemi má kuchyň, posezení a TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 7 km od třídy Paseo de los Tristes a 7,5 km od baziliky San Juan de Dios. Apartamento Maracena C/ Ramón y Cajal stojí 13 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

DUPLEX VISTANEVADA MARACENA
DUPLEX VISTANEVADA MARACENA

9,4 / 10 (27 hodnocení)

DUPLEX VISTANEVADA MARACENA se nachází v Maraceně, 5,4 km od kláštera Cartuja, 6,8 km od muzea San Juan de Dios a 7,3 km od Paseo de los Tristes. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 7,8 km od baziliky San Juan de Dios a 7,9 km od vyhlídky San Nicolas. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 12 km.

Loft 3 Ramon y Cajal Maracena
Loft 3 Ramon y Cajal Maracena

9,4 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Loft 3 Ramon y Cajal Maracena máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Loft 3 Ramon y Cajal Maracena se nachází v Maraceně, 5,5 km od vlakového nádraží Granada a 5,7 km od kláštera Cartuja, a nabízí klimatizaci. Tento apartmán sídlí v budově z roku 2023, 7 km od muzea San Juan de Dios a 7,5 km od třídy Paseo de los Tristes. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 8,1 km od baziliky San Juan de Dios a vyhlídky San Nicolas. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 13 km.

Loft Manuel de Falla
Loft Manuel de Falla

9,2 / 10 (36 hodnocení)

Loft Manuel de Falla se nachází v Maraceně, 4,9 km od vlakového nádraží Granada a 5 km od kláštera Cartuja. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 6,4 km od muzea San Juan de Dios a 6,9 km od třídy Paseo de los Tristes. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 7,5 km od baziliky San Juan de Dios a vyhlídky San Nicolas. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 13 km.

Apartamento Maracena Centro
Apartamento Maracena Centro

9,1 / 10 (31 hodnocení)

Apartamento Maracena Centro se nachází v Granadě, asi 4,8 km od vlakového nádraží, a nabízí ubytování s terasou a výhledem na město. 4,9 km od kláštera Cartuja. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 6,3 km od muzea San Juan de Dios a 6,8 km od třídy Paseo de los Tristes. Apartamento Maracena Centro stojí 13 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.