Ubytování ve městě Margarida

Město Margarida se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Margarida nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Margarida

al-qandil
al-qandil

9,5 / 10 (232 hodnocení)

Al-qandil se nachází v Margaridě a nabízí výhled na hory, zahradu, terasu a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Každé ráno se podává kontinentální, americká a vegetariánská snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice a na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 90 km.

L'Almàssera Casa Rural & Restaurant
L'Almàssera Casa Rural & Restaurant

9,2 / 10 (327 hodnocení)

L'Almàssera Casa Rural & Restaurant se nachází v bývalém olivovém mlýně z 15. století v Margaridě a nabízí restauraci. Tento rodinný hotel nabízí pokoje, studia a prázdninové domy s bezplatným Wi-Fi. Všechny vytápěné pokoje jsou zařízené v maurském stylu a mají satelitní TV a výhled na pohoří Marina Alta. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Studia mají také kuchyňský kout s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí a obývací prostor s pohovkou a jídelním stolem. V hotelové restauraci Mignon, otevřené pro všechny, se podávají domácí jídla včetně snídaně formou bufetu. Stolovat můžete také venku na jedné ze 2 teras. Na místě je obchod s místními potravinami. Ubytování organizuje program pěších túr po okolní krajině a nedaleko jsou přírodní skalní bazény. Denia a Calpe jsou vzdálené asi hodinu jízdy.