Ubytování ve městě Marjaliza

Město Marjaliza se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Marjaliza nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marjaliza

El Rincón de San José
El Rincón de San José

9,7 / 10 (3 hodnocení)

El Rincón de San José se nachází v obci Marjaliza a nabízí vířivku. Ubytování je vzdálené 40 km od vlakového nádraží v Toledu a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 43 km od katedrály v Toledu a muzea Casa-Museo de El Greco. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 123 km.

Casa Montes De Toledo
Casa Montes De Toledo

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Casa Montes De Toledo se nachází v obci Marjaliza, 43 km od katedrály v Toledu, 43 km od muzea Casa-Museo de El Greco a 44 km od Puerta del Sol Toledo. Ubytování je vzdálené 40 km od vlakového nádraží v Toledu a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům s 1 ložnicí má posezení, TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač a kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 35 km od golfového hřiště Golf Campo de Layos a 42 km od Alcazar de Toledo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 123 km.

La Dehesa Boyal II
La Dehesa Boyal II

La Dehesa Boyal II se nachází v obci Marjaliza a nabízí terasu. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. K dispozici je také kuchyň. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 141 km.