Ubytování ve městě Marratxi

Město Marratxi se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Marratxi nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marratxi

Castellet
Castellet

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Castellet se nachází v Marratxi, pouhých 12 km od jachtařského klubu Palma, a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a venkovním bazénem. Tato vila nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Vila má 5 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. K dispozici je také gril. Castellet zajišťuje službu půjčení aut. Ubytování je vzdálené 13 km od přístavu Palma a 17 km od golfového hřiště Son Vida. Castellet stojí 15 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje dopravu na letiště.

Villa Velo
Villa Velo

8,7 / 10 (28 hodnocení)

Villa Velo se nachází v Marratxi, 10 km od jachtařského klubu Palma a 13 km od přístavu Palma. Nabízí sdílený lounge a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Villa Velo stojí 14 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 28 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 13 km.

Can Ribas
Can Ribas

6 / 10 (1 hodnocení)

Can Ribas se nachází v Marratxi a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Nabízí zahradu, gril, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 11 km od jachtařského klubu Palma a 13 km od přístavu Palma. Can Ribas stojí 14 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Modern Mansion in Marratx with Private Swimming Pool
Modern Mansion in Marratx with Private Swimming Pool

Modern Mansion in Marratx with Private Swimming Pool se nachází v Marratxi, pouhých 16 km od jachtařského klubu Palma, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Prázdninový dům s vlastním bazénem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 18 km od přístavu Palma a 19 km od golfového hřiště Son Vida. Na letiště Palma de Mallorca je to 21 km.