Ubytování ve městě Mata de Quintanar

Město Mata de Quintanar se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mata de Quintanar nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mata de Quintanar

El Cierzo de la Mata
El Cierzo de la Mata

9,4 / 10 (55 hodnocení)

El Cierzo de la Mata se nachází asi 12 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s balkonem a kávovarem. Nabízí terasu a gril. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 3 koupelny se sprchou a bezplatnými toaletními potřebami a ručníky a ložní prádlo. Prázdninový dům stojí 10 km od paláce Alcazar de Segovia a 12 km od památníku Loba Capitolina. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas leží 119 km daleko.

El Refugio de la Esquina
El Refugio de la Esquina

9,2 / 10 (9 hodnocení)

El Refugio de la Esquina se nachází v Mata de Quintanar, 12 km od náměstí Plaza Mayor, 10 km od Alcazar de Segovia a 12 km od památníku Loba Capitolina. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a terasu. Prázdninový dům má 3 ložnice a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat cyklistice. El Refugio de la Esquina stojí 13 km od městských hradeb Segovia a 32 km od přírodní rezervace Peñalara. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 119 km.

El Balcón de la Mata
El Balcón de la Mata

9 / 10 (159 hodnocení)

El Balcón de la Mata se nachází 12 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování se zahradou, terasou a pokojovou službou. K dispozici je plně vybavená kuchyň a vlastní koupelna. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. El Balcón de la Mata stojí 10 km od pevnosti Alcazar de Segovia a 12 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 119 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Pincherres
Casa Rural Pincherres

9 / 10 (75 hodnocení)

Casa Rural Pincherres se nachází 15 minut jízdy od Segovie v Mata de Quintanar a nabízí 2 prázdninové domy s grilem. Tento kamenný venkovský dům s výhledem na hory má 2 koupelny. Oba domy mají kuchyň s myčkou nádobí, pračkou a mikrovlnnou troubou a útulný obývací pokoj s dřevěnými trámy, krbem, pohovkou, jídelním stolem, TV a DVD přehrávačem. Za příplatek je k dispozici segovinské pečené prase. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a jízdě na koni. Casa Rural Pincherres poskytuje službu půjčení jízdních kol. Do centra Madridu dojedete autem asi za hodinu.