Ubytování ve městě Media Legua

Město Media Legua se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Media Legua nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Media Legua

Vera Playa Lomas del mar I
Vera Playa Lomas del mar I

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Vera Playa Lomas del mar s výhledem na bazén I nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou a terasou, asi 2,7 km od pláže Puerto Rey. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. K dispozici je také posezení a 2 koupelny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat rybaření. El Playazo je 2,8 km daleko. Vera Playa Lomas del mar I, zatímco Marina Golf je 12 km daleko. Na letiště Almeria je to 80 km.

Amazing Apartment In Vera Playa With Wifi, Indoor Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool
Amazing Apartment In Vera Playa With Wifi, Indoor Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool

7,4 / 10 (5 hodnocení)

Nice apartment in Vera Playa with 2 Bedrooms, Indoor swimming pool and Outdoor swimming pool se nachází v Media Legua, 2,2 km od El Playazo, 2,3 km od Quitapellejos a 14 km od Marina Golf. 2 km od pláže Vera. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Apartmán je vzdálený 4,2 km od golfového hřiště Valle del Este a 11 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 88 km.

Acogedor apartamento con terraza y piscina
Acogedor apartamento con terraza y piscina

Acogedor apartamento con terraza se nachází 2,7 km od El Playazo a 13 km od Marina Golf. y piscina nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,8 km od golfového hřiště Valle del Este a 8,8 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 81 km.

Cómodo apartamento con terraza en Vera
Cómodo apartamento con terraza en Vera

Cómodo apartamento con terraza en Vera se nachází jen 2,5 km od pláže Puerto Rey. Media Legua nabízí ubytování s přístupem do zahrady, terasou a službou concierge. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Cómodo apartamento con terraza en Vera stojí 2,7 km od nákupního centra El Playazo a 13 km od golfového hřiště Marina Golf. Na letiště Almeria je to 81 km.