Ubytování ve městě Mezkiriz

Město Mezkiriz se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mezkiriz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mezkiriz

Lazkotzenea
Lazkotzenea

9,5 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Lazkotzenea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Lazkotzenea se nachází asi 37 km od náměstí Plaza del Castillo a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Ubytování se nachází 38 km od Pamplonské katedrály a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 5 ložnic a 2 koupelny se sprchou a vanou. Tento venkovský dům má terasu s výhledem na hory, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem a fénem. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Lazkotzenea stojí 38 km od radnice a parku Ciudadela. Na letiště Pamplona je to 40 km a hotel zajišťuje bezplatnou dopravu na letiště.

Casa Artegia
Casa Artegia

9,3 / 10 (136 hodnocení)

Casa Artegia se nachází v Mezkirizu, 38 km od Pamplonské katedrály a 37 km od náměstí Plaza del Castillo. Nabízí dětské hřiště a úschovnu zavazadel. Tento venkovský dům nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 38 km od radnice a parku Ciudadela. Casa Artegia stojí 40 km od letiště Pamplona a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.