Ubytování ve městě Mirambel

Město Mirambel se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mirambel nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mirambel

Las Moradas Del Temple
Las Moradas Del Temple

9,8 / 10 (160 hodnocení)

Las Moradas Del Temple se nachází v klidné vesnici Mirambel a nabízí restauraci. Některé pokoje mají vlastní vířivku a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Pokoje jsou pěkně zařízené dřevěným nábytkem a některé mají postel s nebesy. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. Některé pokoje mají balkon nebo terasu s relaxačním výhledem. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hotelová restaurace s odhalenými kamennými zdmi a starožitným nábytkem podává tradiční jídla. V okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit, ať už v létě nebo v zimě. Do Morelly dojedete za 20 minut a Nacimiento del Rio Pitarque je 24 km daleko.

La Torre Del Angel Casa Rural
La Torre Del Angel Casa Rural

8,8 / 10 (56 hodnocení)

V ubytování La Torre Del Angel Casa Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Torre Del Angel Casa Rural se nachází v Mirambelu a nabízí sdílený lounge. K dispozici je také balkon. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 96 km.