Ubytování ve městě Mollerusa

Město Mollerusa se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mollerusa nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mollerusa

Homing Mollerussa 13
Homing Mollerussa 13

9,5 / 10 (37 hodnocení)

Homing Mollerussa 13 se nachází v Molleruse, 25 km od vlakového nádraží Lleida, 25 km od provinční rady Lleida a 25 km od nadace Adesma Foundation. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 27 km od kláštera Valbona de les Monges a 29 km od Španělské asociace proti rakovině. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 26 km od radnice Lleida i od Manos Unidas. Na letiště Lleida-Alguaire je to 41 km.

Homing Mollerussa 10
Homing Mollerussa 10

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Homing Mollerussa 10 se nachází asi 25 km od vlakového nádraží Lleida a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento apartmán se nachází 25 km od radnice Lleida a od Manos Unidas. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 25 km od okresní rady Lleida a nadace Adesma. Na letiště Lleida-Alguaire je to 41 km.

La Pau Apartaments
La Pau Apartaments

8,7 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování La Pau Apartaments máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Pau Apartaments se nachází v Molleruse, 25 km od vlakového nádraží Lleida, a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, kabelovou TV s plochou obrazovkou, posezení, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Apartmán je vzdálený 25 km od okresní rady Lleida a nadace Adesma. Na letiště Lleida-Alguaire je to 41 km.

Hotel Jardí Apartaments
Hotel Jardí Apartaments

8,5 / 10 (402 hodnocení)

Tento okouzlující hotel se nachází v centru města Mollerusa, 300 metrů od radnice, a nabízí pohodlné klimatizované pokoje. Nabízí vnitřní dvůr a bezplatné Wi-Fi. Hotel Jardí Suites-Apartaments má stylově zařízené pokoje a apartmá s parketovými podlahami a výraznými barvami. Mají TV s plochou obrazovkou, ústřední topení, minibar a vlastní koupelnu s vanou. V hotelové restauraci se podává kontinentální snídaně a nechybí ani kavárna a snack bar. V hotelu je také salonek se satelitní TV a pohovkami. V okruhu několika minut chůze najdete řadu barů, obchodů a restaurací. Hotel Jardí Suites-Apartaments stojí 15 minut chůze od vlakového a autobusového nádraží Mollerusa. Za příplatek je k dispozici soukromé parkoviště. Lleida je vzdálená 30 minut jízdy a na letiště Reus dojedete autem za něco málo přes 1 hodinu.

Hostal Can Jaume
Hostal Can Jaume

6,3 / 10 (267 hodnocení)

Hostal Can Jaume se nachází v centru města Mollerusa a nabízí pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi a restauraci. Hostal Can Jaume má jednoduše zařízené pokoje s topením a TV. Některé pokoje mají balkon. Restaurace hotelu Can Jaume podává řadu katalánských jídel. K dispozici je také bar. Jaume se nachází 10 minut chůze od vlakového a autobusového nádraží Mollerusa. Do města Lleida je to 30 minut jízdy a do Barcelony jsou to necelé 2 hodiny. Snadno se odtud dostanete na dálnice A2 a AP2.