Ubytování ve městě Monasterio de Rodilla

Město Monasterio de Rodilla se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Monasterio de Rodilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monasterio de Rodilla

Hostal Hermanos Gutierrez
Hostal Hermanos Gutierrez

7,9 / 10 (168 hodnocení)

Hostal Hermanos Gutierrez se nachází v Monasterio de Rodilla a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a služby concierge. Hotel je nekuřácký a stojí 20 km od Kolosea Burgos. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hostal Hermanos Gutierrez podává kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 22 km od muzea Burgos a 17 km od kláštera San Juan de Ortega. Na letiště Burgos je to 16 km.

Picon del Conde
Picon del Conde

7,3 / 10 (508 hodnocení)

Picon del Conde se nachází v Monasteriu de Rodilla a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a zahradu. Na místě je aquapark, restaurace a bar. 24 km od Burgosu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Picon del Conde poskytuje bezplatné Wi-Fi. Picon del Conde má také sezónní venkovní bazén. Na místě je restaurace a na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Picon del Conde stojí 30 km od známého archeologického naleziště Atapuerca. Letiště Burgos je vzdáleno 18 km.