Ubytování ve městě Monforte del Cid

Město Monforte del Cid se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Monforte del Cid nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monforte del Cid

01 Loft Alenda Golf
01 Loft Alenda Golf

10 / 10 (2 hodnocení)

01 Loft Alenda Golf se nachází v Monforte del Cid, 19 km od vlakového nádraží Alicante a 30 km od golfového hřiště Alicante Golf. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice. Apartmán má satelitní TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. Apartmán stojí 20 km od Explanada de España a 21 km od katedrály San Nicolas. 01 Loft Alenda Golf stojí 18 km od letiště Alicante-Elche Miguel Hernández.

Impeccable 7-Bed Villa in Monforte del Cid
Impeccable 7-Bed Villa in Monforte del Cid

8 / 10 (1 hodnocení)

Impeccable 7-Bed Villa in Monforte del Cid se nachází v Monforte del Cid, pouhých 18 km od vlakového nádraží Alicante, a nabízí ubytování s výhledem na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování má výhled na moře a hory a je vzdálené 29 km od golfového hřiště Alicante. Tato vila se 7 ložnicemi má TV, klimatizaci a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 19 km od Explanada de España a 20 km od katedrály San Nicolas. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 22 km.

Rr Villa
Rr Villa

Rr Villa se nachází v Monforte del Cid ve Valencii a nabízí terasu. Prázdninový dům s vlastním bazénem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 5 koupelen se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 18 km od vlakového nádraží Alicante a 29 km od golfového hřiště Alicante Golf. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 22 km.