Ubytování ve městě Moralina

Město Moralina se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Moralina nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Moralina

Casa rural Huertos de Sayago
Casa rural Huertos de Sayago

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa rural Huertos de Sayago se nachází v obci Moralina, 40 km od Zamorské katedrály, muzea Baltasara Loba a Velikonočního muzea. Stojí 39 km od parku Castillo a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má balkon, samostatnou ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV. Prázdninový dům je vzdálený 41 km od Etnografického muzea a náměstí Plaza Mayor. Na letiště Bragança je to 85 km.

Villa Entre Encinas
Villa Entre Encinas

8,5 / 10 (16 hodnocení)

Villa Entre Encinas se nachází v Moralině a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Stojí 39 km od parku Castillo a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami, ručníky a ložní prádlo. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 40 km od Zamorské katedrály a muzea Baltasar Lobo. Na letiště Bragança je to 85 km.

Los Arribes
Los Arribes

7,6 / 10 (59 hodnocení)

Tento venkovský hotel se nachází v přírodní rezervaci Arribes del Duero, pouhých 15 minut jízdy od portugalských hranic. Nabízí pokoje s TV a krásným výhledem do parku. Hotel organizuje výlety lodí po slavné řece Duero s kaňony a útesy. Zajišťuje také pěší turistiku a 4x4 trasy. Los Arribes poskytuje jednoduše zařízené pokoje s ústředním topením. Všechny mají vlastní koupelnu. Hotelová restaurace podává tradiční Zamoranská jídla, jako je pečená treska a místní víno Arribes del Duero. V jídelně je krb, který se v zimě používá k pečení. Los Arribes se nachází v Moralině, 45 minut jízdy od Zamory. Miranda de Duoro v Portugalsku je vzdálená pouhých 12 km.