Ubytování ve městě Morás

Město Morás se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Morás nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Morás

CASA RURAL ACANTILADOS DE PAPEL
CASA RURAL ACANTILADOS DE PAPEL

9,6 / 10 (8 hodnocení)

CASA RURAL ACANTILADOS DE PAPEL se nachází asi 1,8 km od pláže Sucastro a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 1,9 km od pláže Praia de Lago a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům s výhledem na hory má dlážděnou podlahu, 4 ložnice a 1 koupelnu s bidetem, sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. CASA RURAL ACANTILADOS DE PAPEL stojí 2,3 km od pláže Praia de Portocelo. Na letiště A Coruña je to 121 km.

Casa Bértolo
Casa Bértolo

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Bértolo se nachází v Morásu, 1,6 km od pláže Praia de Lago, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa Bértolo stojí 2,4 km od pláže Sucastro a 2,6 km od pláže Paraños. Na letiště A Coruña je to 122 km.