Ubytování ve městě Munébrega

Město Munébrega se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Munébrega nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Munébrega

El Rincón de Moreno
El Rincón de Moreno

9,9 / 10 (20 hodnocení)

El Rincón de Moreno se nachází v obci Munébrega, 15 km od kláštera Monasterio de Piedra a přírodního parku Monasterio de Piedra. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a grilem. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Zaragoza je to 101 km.

El Vergel del Piedra
El Vergel del Piedra

9,6 / 10 (62 hodnocení)

El Vergel del Piedra se nachází v obci Munébrega v Aragonii a nabízí balkon. Patří k němu zahrada a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na místě je dětské hřiště. El Vergel del Piedra stojí 15 km od přírodního parku Monasterio de Piedra. Na letiště Zaragoza je to 101 km.

Alma Mudéjar Casa Rural
Alma Mudéjar Casa Rural

9,4 / 10 (64 hodnocení)

Alma Mudéjar Casa Rural se nachází v obci Munébrega v Aragonii a nabízí terasu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Alma Mudéjar Casa Rural stojí 15 km od kláštera Monasterio de Piedra a přírodního parku Monasterio de Piedra. Na letiště Zaragoza je to 101 km.

La Casona del Solanar
La Casona del Solanar

9,3 / 10 (98 hodnocení)

La Casona del Solanar je 500 let starý dům v Munébreze, 15 km od Calatayudu. Nabízí rustikální pokoje a apartmá s bezplatným Wi-Fi. Všechny pokoje a apartmá jsou vytápěné a mají TV, trezor a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami. Některé pokoje mají posezení s pohovkou. Apartmá mají hydromasážní sprchu a oddělený obývací pokoj s pohovkou. Snídaně je zdarma. Na přepážce s turistickými informacemi si můžete za příplatek objednat kyvadlovou dopravu. V létě je ve městě otevřený bazén.

Mundobriga
Mundobriga

9,2 / 10 (750 hodnocení)

V ubytování Mundobriga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mundobriga se nachází v obci Munébrega a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sezónní venkovní bazén a zahradu. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Hosté mohou využívat vířivku. Na místě si můžete zahrát kulečník a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 15 km od kláštera Piedra a přírodního parku Monasterio de Piedra. Mundobriga stojí 100 km od letiště Zaragoza.

Casa Rural Ruta del Agua
Casa Rural Ruta del Agua

8,7 / 10 (63 hodnocení)

Casa Rural Ruta del Agua je okouzlující venkovský dům z 19. století s původními dřevěnými trámovými stropy. Nachází se 12 km od historického kláštera Monasterio de Piedra. Tento prostorný dům v rustikálním stylu má plně vybavenou kuchyň a TV s plochou obrazovkou. Nabízí 4 světlé ložnice a 2 koupelny. Má mramorové podlahy a starožitné zemědělské nástroje jako součást dekorace a v podkroví najdete krásnou přestavěnou sýpku s krbem. Z obývacího pokoje je výhled na náměstí a do zahrady. Ruta del Agua je obklopen přírodou a nachází se 20 minut jízdy od Calatayudu a hodinu od Zaragozy.

Casa Rural Sol y Luna Apartamentos
Casa Rural Sol y Luna Apartamentos

8,6 / 10 (82 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Sol y Luna Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Sol se nachází 15 km od Monasterio de Piedra. y Luna Apartamentos nabízí ubytování s barem, grilem a nepřetržitě otevřenou recepcí. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Sol y Luna Apartamentos stojí 15 km od přírodního parku Monasterio de Piedra. Na letiště Zaragoza je to 100 km.

PERIQUiNA CASA RURAL CON ENCANTO
PERIQUiNA CASA RURAL CON ENCANTO

8,3 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování PERIQUiNA CASA RURAL CON ENCANTO máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. PERIQUiNA CASA RURAL CON ENCANTO se nachází v Munébreze, 15 km od Monasteria de Piedra a 16 km od přírodního parku Monasterio de Piedra. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a varnou deskou a 2 koupelny s fénem. K dispozici jsou také 2 koupelny. Na letiště Zaragoza je to 101 km.

4 bedrooms appartement with wifi at Munebrega
4 bedrooms appartement with wifi at Munebrega

Apartmán 4 bedrooms appartement with wifi at Munebrega se nachází v obci Munébrega, 15 km od přírodního parku Monasterio de Piedra, a nabízí gril. 15 km od kláštera Monasterio de Piedra. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 4 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Na letiště Zaragoza je to 100 km.