Ubytování ve městě Muras

Město Muras se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Muras nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Muras

Finca in mitten der Natur.
Finca in mitten der Natur.

8,3 / 10 (1 hodnocení)

Finca in mitten der Natur. Ubytování se nachází v Murasu a nabízí terasu, bar a gril. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky a španělsky. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném windsurfingu, potápění nebo rybaření mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Finca in mitten der Natur. stojí 74 km od letiště A Coruña. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Tipica De La Zona con barbacoa y parking
Casa Tipica De La Zona con barbacoa y parking

6 / 10 (17 hodnocení)

Casa Tipica De La Zona con barbacoa y parking se nachází v obci Muras v Galicii a nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento venkovský dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště A Coruña je to 76 km.