Ubytování ve městě Na Xamena

Město Na Xamena se nachází v regionu Ibiza ve státě Španělsko. Celkově ve městě Na Xamena nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Na Xamena

Villa Es Socorrat
Villa Es Socorrat

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Villa Es Socorrat se nachází v obci Na Xamena a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také terasa a gril. Villa Es Socorrat stojí 21 km od přístavu Botafoch a 22 km od přístavu Ibiza. Na letiště Ibiza je to 27 km.

Hacienda Na Xamena, Ibiza
Hacienda Na Xamena, Ibiza

8,8 / 10 (296 hodnocení)

Tento impozantní hotel Na Xamena se nachází na vrcholu útesu na severním pobřeží Ibizy a nabízí stylové pokoje s úžasným výhledem na moře, wellness centrum, posilovnu, tenisový kurt a 3 bazény. Wellness centrum hotelu Hacienda Na Xamena má venkovní i vnitřní prostory, včetně thalassoterapického okruhu s kaskádovými vodopády a nádherným výhledem. Masáže jsou k dispozici v bambusové chýši obrácené k západu slunce. Hotel Na Xamena provozuje 2 restaurace, včetně baru u bazénu, který zajišťuje neformální celodenní stravování, občerstvení a nápoje a velmi elegantní středomořské restaurace s několika úrovňovými terasami a výhledem na moře. Světlé a klimatizované pokoje hotelu Hacienda Na Xamena mají TV s plochou obrazovkou, minibar, vlastní koupelnu, soukromou vířivku a některé i malý bazén s výhledem na Středozemní moře. Nepřetržitě otevřená recepce poskytne hostům informace o Ibize a pomůže zajistit dopravu, pronájem aut a rezervace míst v restauracích nebo nočních klubech. Hotel Hacienda Na Xamena je vzdálen 30 minut jízdy od města Ibiza a 35 minut od Sant Antoni de Portmany. Es Canar a proslulý hippies trh jsou ve vzdálenosti 30 minut jízdy.